Bursaspor Kulübü, forma kol sponsoruyla sözleşme imzaladı

BURSASPOR BAŞKANI, SPONSOR FİRMAYA FORMA HEDİYE ETTİ

18 Eylül 2020 Cuma 13:22
Bursaspor Kulübü, forma kol sponsoruyla sözleşme imzaladı

Bursaspor Kulübü, forma kol sponsorunu resmen açıkladı. Yeşil beyazlı kulüp, Özlüce Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Onur Marketler ile resmî sözleşmeyi imzaladı.

banner380

Sponsorluk toplantısına Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, Onur Marketler İcra Kurulu Üyesi Onur Özen ve Onur Marketler Bursa Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Hakan Özen, Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile basın mensupları katıldı. Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bursaspor zorlu bir süreçten geçiyor. Olumlu icraatlar yapılması için her şey yapılıyor. Bugünkü esas konumuz, sponsorluklarla ilgili yanımızda olan firmaları tanıtmak ve onları onurlandırmak için bir araya geldik. Bursa’ya geldiği günden beri bu konuda ciddi bir şekilde destek veren Onur Marketler Zinciri, bu sene daha büyük katkıda bulunacak. Böyle özverili, Bursaspor’a sahiplenme duygusundan dolayı çok memnun olduk ve onur duyduk. Bursaspor camiası adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Bursaspor zor bir süreçte. Biz elimizi taşın altına nasıl koyduysak, sponsorlarımız da bizlerin yanında oldu.

Onur Marketler İcra Kurulu Üyesi Onur Özen ise şunları söyledi: “Bizler Onur Market olarak, Bursaspor’u desteklemek için buradayız. Biz ilk kıvılcımı ateşlemek istiyoruz. Biz her zaman olduğu gibi Bursaspor’un yanındayız. Bursaspor, bu şehrin en büyük markası ve değeridir. Bizler bu değerli markanın kollarında olmaktan gurur duyuyoruz. Şehrimiz için yatırımlarımız devam edecek. Bursaspor her nerede olursa olsun biz hep Bursaspor’un yanında olacağız. Bursaspor yalnız değil. İyi günde kötü günde hep yanyanayız ve kol kolayız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<