Bursaspor, Timsah Arena’da Çalıştı

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde Timsah Arena’da yaptığı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü.Yeşil-beyazlı takım, 8 Kasım Pazar günü saat 20.15’de Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş maçının hazırlıkları...

06 Kasım 2015 Cuma 18:44
Bursaspor, Timsah Arena’da Çalıştı
Bursaspor, bugün akşam saatlerinde Timsah Arena’da yaptığı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Yeşil-beyazlı takım, 8 Kasım Pazar günü saat 20.15’de Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş maçının hazırlıkları bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Daha sonra yeşil-beyazlı takım tam sahada taktik ağırlıklı çalışma yaptı.
Bursaspor, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve Özlüce Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<