banner359

Bursaspor, Yağmur Altında Çalıştı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 9. hafta karşılaşmasını yoğun yağmur altında Atatürk Stadı’nda yapılan antrenman ile sürdürdü.Teknik direktör...

22 Ekim 2015 Perşembe 12:41
Bursaspor, Yağmur Altında Çalıştı
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 9. hafta karşılaşmasını yoğun yağmur altında Atatürk Stadı’nda yapılan antrenman ile sürdürdü.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın saha içerisinde yaptığı kısa toplantı sonrasında, antrenör Ömer Erdoğan takıma ısınma hareketleri yaptırdı. Bu arada kaleciler Mert, Harun ve Çağlar; kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir yönetiminde özel çalışma yaptı. Daha sonra teknik direktör Sağlam takımı iki ayrı guruba ayırarak kontrol, pas ve presten oluşan özel bir çalışma yaptı. Ertuğrul Sağlam basına 20 dakikası açık olan antrenmanın ikinci bölümünde ise yapacağı rotasyon ile ilgili çalışmalar yaptı. Yeşil-beyazlıların Atatürk Stadı’nda yaptığı çalışmasına sakatlığı devam eden Dany ile omuzu çıkan kaleci Okan Kocuk katılmadı. Bursaspor, çalışmasını yaptığı taktik içerikli çift kale ile tamamladı. Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanın ardından İstanbul’a gidecek ve Plaza Otel’de kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<