Bursaspor’da Batalla Şoku

Spor Toto Süper Lig’de yarın Kayserispor ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor’da yıldız oyuncu Pablo Batalla, kafileye dahil edilmedi.Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Bursaspor,...

21 Nisan 2016 Perşembe 17:05
Bursaspor’da Batalla Şoku
Spor Toto Süper Lig’de yarın Kayserispor ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor’da yıldız oyuncu Pablo Batalla, kafileye dahil edilmedi.
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Kayseri’ye gitmek için Yenişehir Havaalanı’na geldi. Yeşil-beyazlı ekibin kafilesinde sakatlığı sebebiyle antrenmanlarda takımla birlikte çalışamayan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla yer almadı.
KUBİLAY VE FURKAN KADRODA
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almayan golcü isim Deniz Yılmaz’ın yerine genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş, Batalla’nın yerine ise Furkan Soyalp’i dahil etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<