Bursaspor’da Deniz Ve Emre Hastanelik Oldu

Bursaspor’da Akhisar Belediyespor Karşılaşmasında Sakatlık Geçiren Deniz Yılmaz Ve Emre Taşdemir, Mr’larının Çekilmesi İçin Hastaneye Götürüldü.

17 Nisan 2016 Pazar 18:49
Bursaspor’da Deniz Ve Emre Hastanelik Oldu
Bursaspor’da Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlık geçiren Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir, MR’larının çekilmesi için hastaneye götürüldü.
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Bursaspor, karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada sakatlık geçiren Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir’den kötü haber geldi. 25. dakikada sakatlık geçiren ve oyundan alınan golcü oyuncu Deniz Yılmaz’ın sağ üst arka adalesinde çekme meydana geldiği, karşılaşmanın son bölümlerinde Grbic ile ikili mücadeleye giren Emre Taşdemir’in ise sağ ayak bileğinin döndüğü bildirildi. İki oyuncunun da MR’larının çekilmesi için hastaneye götürüldüğü kaydedilirken, kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, genç oyuncu Emre Taşdemir’in sakatlığının ciddi olduğu belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<