banner359

Bursaspor’da Galatasaray Mesaisi Başladı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.Teknik Direktör Ersel Uzgur yönetiminde, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü....

02 Aralık 2015 Çarşamba 13:22
Bursaspor’da Galatasaray Mesaisi Başladı
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktör Ersel Uzgur yönetiminde, Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Utaş Uşakspor maçında 90 dakika görev alan futbolcular salonda yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular ise sahada çalıştı. Sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Ricardo Faty, fizyoterapist eşliğinde koşulara başladı. Faty’nin önümüzdeki haftadan itibaren takımla çalışmalara başlayabileceği öğrenildi. Ayrıca mide rahatsızlığı bulunan Tom De Sutter de takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Öte yandan Bursasporlu Nilüfer İş Adamları ve Sanayicileri Derneği’nin yönetim kurulu, antrenman öncesinde teknik direktör Ersel Uzgur ve kaptan Serdar Aziz’e Galatasaray maçı için başarı diledi. Ayrıca futbolculara baklava ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<