Bursaspor’da ’sarı’ tehlike

Bursaspor'da Sedat Dursun, Selçuk Şahin, Anıl Karaer Ve Recep Aydın, Sarı Kart Cezası Sınırında Olan Futbolcular Arasında Yer Alıyor.

25 Şubat 2020 Salı 17:38
Bursaspor’da ’sarı’ tehlike

Yeşil-beyazlılarda dört futbolcu, sarı kart görmeleri halinde pazar günü oynanacak Ümraniyespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

banner380

TFF 1. Lig’in 24. haftasında perşembe günü saat 19.00’da evinde Altay ile karşılaşacak olan Bursaspor’da, tam dört oyuncunun sarı kart cezası sınırında olması teknik heyeti ve taraftarı endişelendiriyor. Son dönemde cezalı oyuncuların fazlalığından dert yanan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, yeni bir tehlike ile daha karşı karşıya kalmış durumda.

Yeşil-beyazlı takımda 7 sarı kartı bulunan Selçuk Şahin, 3 sarı kartı bulunanSedat Dursun, Recep Aydın ve Anıl Karaer, Altay maçında sarı kart görmeleri halinde pazar günü oynanacak Ümraniyespor karşılaşmasında takımı yalnız bırakmak zorunda kalacak. İbrahim Üzülmez’in bu konuda takımla sık sık toplantı yaptığı ve kart görmemeleri için futbolculara uyarılarda bulunduğu gelen bilgiler arasında.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<