Bursaspor’da Sivok takımdan ayrı çalıştı

Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Osmanlıspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına bugün...

13 Ekim 2016 Perşembe 14:13
Bursaspor’da Sivok takımdan ayrı çalıştı
Bursaspor, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Osmanlıspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Yeşil-beyazlılar, son bölümde 2 takım halinde 4 kaleyle taktik çalışma yaptı. Milli takımdan dönen defans oyuncusu Tomas Sivok takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla Osmanlıspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<