banner359

Bursaspor’dan Aatif Chahechouhe açıklaması

Bursaspor Kulübü, Fenerbahçe’den Ayrılma Kararı Aldığı Ve Devre Arasında Bursaspor’a Kiralanacağı İddia Edilen Aatif Chahechouhe İle İlgili Çikan İddialara Cevap Verdi.

04 Ekim 2016 Salı 12:51
Bursaspor’dan Aatif Chahechouhe açıklaması
Bursaspor Kulübü, Fenerbahçe’den ayrılma kararı aldığı ve devre arasında Bursaspor’a kiralanacağı iddia edilen Aatif Chahechouhe ile ilgili çıkan iddialara cevap verdi.
Sarı-lacivertli takımın sezon başında Sivasspor’dan transfer ettiği, ancak henüz Süper Lig’de geride kalan haftalarda forma şansı bulamayan isimlerden olan Aatif Chahechouhe’nun takımdan ayrılma kararı aldığı iddia edildi. 30 yaşındaki oyuncunun devre arasında Bursaspor’a kiralanacağı öne sürülürken, iddialara Bursaspor cephesinden de cevap geldi. Basın sözcüsü Suat Paçacı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Aatif ile sezon başında görüşmemiz olmuştu. Kadromuzda görmek istiyorduk. Ancak kendisi Fenerbahçe’yi tercih etti. Kiralık olarak kadromuza katacağımız yönünde çıkan haberler doğru değil. Şu an için gündemimizde yok” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<