banner359

Bursaspor’dan Serdar Kurtuluş Atağı

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş ile Bursa’da bir araya geldi.Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı takım, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta fazla...

18 Haziran 2016 Cumartesi 13:43
Bursaspor’dan Serdar Kurtuluş Atağı
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş ile Bursa’da bir araya geldi.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı takım, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta fazla forma şansı bulamayan ve siyah-beyazlı kulüp ile sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş’u kadroya katmak istiyor. Bursaspor altyapısından yetişen 28 yaşındaki oyuncu, önceki gün Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yöneticiler Yüksel Çolak ve Fatih Pulat ile bir kafede görüştü.
Deneyimli çalıştırıcı Hamzaoğlu’nun Serdar Kurtuluş’a kendisini takımında görmek istediğini ilettiği ve Serdar’ın da Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı, şartların oluşması halinde gelecek sezon yeşil-beyazlı formayı giyeceği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<