banner359

Bursaspor’u Yabancılar Sırtlıyor

Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 7 haftasından 10 puan çıkaran Bursaspor’da, yabancı oyuncuların skora katkısı dikkat çekiyor. Ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor’u 5-0 mağlup ederek moral bulan yeşil-beyazlılar,...

27 Ekim 2014 Pazartesi 11:24
Bursaspor’u Yabancılar Sırtlıyor
Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 7 haftasından 10 puan çıkaran Bursaspor’da, yabancı oyuncuların skora katkısı dikkat çekiyor.
Ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor’u 5-0 mağlup ederek moral bulan yeşil-beyazlılar, toplamda rakip fileleri 11 kez havalandırdı. Atılan 11 golde toplam 5 oyuncunun imzası bulunurken, 9 gol yabancı oyunculardan, 2 gol ise yerli oyunculardan geldi.
Yeşil-beyazlılarda, son 2 haftada 5 gol atan Bakambu, skora en çok katkı yapan isim olarak dikkat çekerken, Fernandao ve Belluschi ise 2’şer gol ile alınan galibiyetlerde önemli rol oynadı.

YERLİLERDEN 2 GOLLÜK KATKI
Yeşil-beyazlı ekibin iki yıldız ismi Volkan Şen ve Serdar Aziz de takıma 1’er gollük katkı sağladı. Yetenekli kanat oyuncusu Volkan Şen, 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçında rakip fileleri havalandırırken, Serdar Aziz ise 5. haftada oynanan ve 2-1 mağlup oldukları Mersin İdmanyurdu maçında takımının tek golünü kaydeden isim oldu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<