banner359

Bursaspor’un en golcüsü Batalla

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, geride kalan sezonda 9 gol, 5 asistlik performans sergileyerek yeşil-beyazlı takımda skora en çok katkı sağlayan isim oldu.Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonunun son haftasında deplasmanda...

05 Haziran 2017 Pazartesi 14:21
Bursaspor’un en golcüsü Batalla

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla, geride kalan sezonda 9 gol, 5 asistlik performans sergileyerek yeşil-beyazlı takımda skora en çok katkı sağlayan isim oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonunun son haftasında deplasmanda Trabzonspor’u mağlup ederek ligde kalan yeşil-beyazlılarda, sezonun en golcü ismi Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla oldu. Bordo-mavililere karşı oynanan mücadelede attığı kritik golle takımını ligde tutan Batalla, bu sezon ligde forma giydiği 31 karşılaşmada 9 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera ise görev aldığı 30 maçta 6 gol, 2 asistlik katkı sağlarken, genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş da 29 maçta 6 kez gol sevinci yaşadı, 1 golün de hazırlayıcısı oldu.

Batalla’nın sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor

Bursaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldız Batalla, gelecek sezonda takımda kalıp kalmayacağına ilişkin sorulan soruları yanıtsız bırakmıştı. Yeşil-beyazlı yönetimin, taraftarların da gözdesi olan 33 yaşındaki Arjantinli oyuncuyu takımda tutmak istediği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<