Bursaspor’un konuğu Balıkesirspor

Bursaspor, Yarın Sahasında Ağırlayacağı Balıkesirspor Maçından 3 Puanla Ayrılarak Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor.

03 Kasım 2019 Pazar 16:44
Bursaspor’un konuğu Balıkesirspor

Bursaspor, yarın sahasında ağırlayacağı Balıkesirspor maçından 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

TFF 1. Lig’de yarın Timsah, sahasında Balıkesirspor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası’nda aldığı üst tur biletiyle birlikte morallerini yükselten Bursaspor, Balıkesirspor engelini de aşarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. Timsah, ligde sahasında oynadığı 4 maçı da kazanırken, Balıkesirspor ile 4 deplasman maçından sadece 1 puan çıkarabildi. Yeşil-beyazlılar, bu zorlu engelden galip çıkarak, 1 puan önündeki rakibinin üzerine çıkmayı planlıyor. Evinde 4 maçı kazanan yeşil-beyazlılar, tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birini gerçekleştirdi. Timsah daha önce 75-76 sezonunda 4, 70-71 sezonunda ise evinde 5 maç kazanmıştı. Bursaspor, bu maçtan galip gelmesi halinde en iyi iç saha başlangıç başarısını tekrarlayacak.

banner380

İki ekip daha önce 4 kez karşı karşıya geldi. 1975-76 ve 2014-15 sezonlarında oynanan lig mücadelelerinin 3’ünde Bursaspor kazanırken, Balıkesirspor ise yalnızca bir kez galibiyet elde edebildi. Ayrıca Balıkesirspor’un başında ise Bursaspor camiasının yakından tanıdığı Teknik Direktörü Ali Tandoğan, futbolculuğu döneminde yeşil-beyazlıların, kulüp tarihindeki tek lig şampiyonluğunda kadroda yer almış ve elde edilen başarıya önemli katkılar sunmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<