banner359

Büyükorhan’da çocuklar spora doyuyor

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde, Spor Müdürlüğü, düzenlediği ücretsiz spor kurslarıyla çocuklara hem keyifli, hem de sağlıklı sportif faaliyetler yapma imkanı sunuyor.Büyükorhan İlçe Spor Müdürlüğü, her yaş grubuna hitap eden...

14 Mart 2018 Çarşamba 18:18
Büyükorhan’da çocuklar spora doyuyor

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde, Spor Müdürlüğü, düzenlediği ücretsiz spor kurslarıyla çocuklara hem keyifli, hem de sağlıklı sportif faaliyetler yapma imkanı sunuyor.

Büyükorhan İlçe Spor Müdürlüğü, her yaş grubuna hitap eden faaliyetler gerçekleştiriyor. Özellikle çocukların spor yapması için imkanları artıran Spor Müdürlüğünün açtığı kurslar ilçede yaşayan çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.

Spor Müdürü Nuri Başkara, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın spor yaparak yetişmesi, sağlıklı nesiller oluşması için büyük önem taşımakta. Maksadımız salonumuza gelen sporcularımıza en iyi şartlarda kurslar açarak onların boş vakitlerini değerlendirmelerini sağlamak, bilgisayar başından kurtarıp onları spora kazandırmaktır. Spor salonumuzda masa tenisi ve futsal kurslarımız devam ediyor. Bu kurslarımıza çocuklar ve gençler büyük ilgi gösteriyor. Salonumuzda hem eğleniyor, hemde spor yapıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<