banner359

Çalımbay: “Transferlerle iyi duruma geleceğiz”

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Eksiklerimiz vardı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Devre arasında alacağımız oyuncularla daha iyi duruma geleceğiz” dedi.Spor Toto Süper...

19 Aralık 2016 Pazartesi 23:05
Çalımbay: “Transferlerle iyi duruma geleceğiz”
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Eksiklerimiz vardı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Devre arasında alacağımız oyuncularla daha iyi duruma geleceğiz” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşan Antalyaspor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bulunduğumuz konum olarak puan ve puanlara ihtiyacımız vardı. İlk yarı gerçekten kötü oynadık. Bir şey yapamadık. Pozisyon bulamadık. İkinci yarı taktik ve oyuncu değişikliği ile pozisyonlar bulduk ancak değerlendiremedik. İkinci yarıda golü bulup puan alamadığımız için üzüldüm. Beraberlik alabilirdik. Eksiklerimiz vardı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Devre arasında alacağımız oyuncularla daha iyi duruma geleceğiz. İlk yarı telaş panik ve gerginlik vardı. İki takım oyuncuları didişti. Hakem arkadaşımızı da gerdik. İçeride sakin olmalarını istedik. Gerçek oyunu oynayalım dedik. Öyle de oldu. Golü bulamadık. İki cezalı oyuncu var, üzgünüz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<