banner359

Cemal Özgörkey Kimdir ?

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 18-25 Ekim tarihlerinde yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda Cemal Özgörkey’in başkan adayı olacağını açıkladı. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın, Ekim ayında yapılacak seçimli...

30 Eylül 2014 Salı 10:56
Cemal Özgörkey Kimdir ?
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 18-25 Ekim tarihlerinde yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda Cemal Özgörkey’in başkan adayı olacağını açıkladı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın, Ekim ayında yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda desteklediği isim Özgörkey Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özgörkey oldu. 1959 yılında İzmir’de doğan Cemal Özgörkey, orta öğrenimini İzmir Saint Joseph, lise öğrenimini 1979 yılında İstanbul Galatasaray Lisesi’nde tamamladıktan sonra ABD’ye giderek Atlanta’da Oglethorpe Üniversitesi Uluslararası Finans Bölümü’nü bitirdi. Özgörkey, 1997 yılından bu yana plastik, ambalaj ve meyve suyu konsantresi sektörlerinde faaliyet gösteren Özgörkey Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2009 yılından bu yana da meyve ve sebze suyu konsantresi sektörlerinde faaliyet gösteren Anadolu Etap Tarım ve Gıda Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini sürdürüyor.
2008-2010 tarihleri arası Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Galatasaray Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Cemal Özgörkey, Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) kurucu üyeliği ve 1991-1996 tarihleri arasında da İzmir Atlıspor Kulübü Başkanlığı’nı yürüttü. Halen İzmir ve İstanbul Atlıspor Kulüpleri üyesi olan Özgörkey, Brezilya Antalya Fahri Konsolosluğu, Oglethorpe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeliği ve Defne-Muhtar Kent Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<