banner359

Chedjou Afrika Yolcusu

Galatasaray’ın savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, sakatlık geçiren Brice Nlate Ekongolo’nun yerine Afrika Uluslar Kupası için Kamerun Milli Takımı’na çağrıldı. Afrika Uluslar Kupası, 17 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında Ekvator Ginesi’nde...

29 Aralık 2014 Pazartesi 09:53
Chedjou Afrika Yolcusu
Galatasaray’ın savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, sakatlık geçiren Brice Nlate Ekongolo’nun yerine Afrika Uluslar Kupası için Kamerun Milli Takımı’na çağrıldı.
Afrika Uluslar Kupası, 17 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında Ekvator Ginesi’nde yapılacak. Chedjou, Kamerun’un finale kalması durumunda Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Eskişehirspor mücadelelerinde takımdaki yerini alamayacak. Sarı-kırmızılı futbolcu 14 Ocak-19 Ocak tarihleri arasında Alanya’da yapılacak devre arası kampına da katılamayacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<