banner359

Çifte Zafer Bekliyoruz

A Milli Futbol Takımımız EURO 2016 elemelerine bugün deplasmanda İzlanda mücadelesi ile başlayacak. 12 Dev Adam da 2014 FIBA Dünya Kupası çeyrek finalinde Litvanya ile karşı karşıya gelecek.Gün kırmızı-beyaz. A Milli Futbol Takımı’mız,...

09 Eylül 2014 Salı 10:51
Çifte Zafer Bekliyoruz
A Milli Futbol Takımımız EURO 2016 elemelerine bugün deplasmanda İzlanda mücadelesi ile başlayacak. 12 Dev Adam da 2014 FIBA Dünya Kupası çeyrek finalinde Litvanya ile karşı karşıya gelecek.
Gün kırmızı-beyaz. A Milli Futbol Takımı’mız, EURO 2016 Elemeleri serüvenine İzlanda deplasmanında başlarken, A Milli Basketbol Takımı’mız ise yine tarih yazmak için 2014 FIBA Dünya Kupası çeyrek finalinde Litvanya ile karşı karşıya gelecek.
12 Dev Adam’ın Litvanya ile karşılaşacağı tarihi mücadele saat 18:00’da başlayacak ve NTVSpor’dan naklen yayınlanacak, A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2016 yolunda çıkacağı ilk mücadele ise 21:45’ten itibaren ShowTV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

12 DEV ADAM’IN ÇEYREK FİNAL SERÜVENİ
Ay-yıldızlılar, C Grubu’nu ABD’nin gerisinde ikinci sırada tamamladı. Milliler şampiyonaya 76-73’lük Yeni Zelanda galibiyetiyle başlarken önce ABD’ye 98-77, ardından ise Ukrayna’ya 64-58 mağlup oldu. 12 Dev Adam Cenk Akyol’un son saniye üçlüğü ile uzatmaya taşıdığı Finlandiya karşılaşmasını 77-73 kazanırken grubun son maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 77-64 yenerek grubu 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ile ikinci sırada tamamladı ve D grubunu 3.olarak tamamlayan Avusturalya ile son 16’da eşleşti. Avusturalya’yı da maçın bitimine 5 saniye kala Emir’in üç sayılık basketiyle deviren milliler çeyrek finalde Litvanya’nın rakibi oldu.
Milliler Litvanya’yı da geçmesi durumunda yarı finalde ABD-Slovenya eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

İZLANDA’YA KARŞI YÜZLER GÜLMÜYOR
A Milli Futbol Takımımız EURO 2016 öncesi grup eleme maçlarına deplasmanda İzlanda sınavıyla başlayacak.
Ay-yıldızlılar İzlanda ile daha önce 7 kez karşı karşıya gelirken bunlardan sadece birinde galip ayrılabildi. 6’sı resmi biri özel olmak üzere oynanan yedi maçta 4 kez İzlanda sahadan galibiyetle ayrılırken iki karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Bu karşılaşmalarda İzlanda’nın ağlarımıza gönderdiği 13 gole millilerimiz 9 golle karşılık verdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<