Del Valle: "Bursaspor’a gelen seviye atlıyor"

Bursaspor’un Venezuelalı oyuncusu Yonathan Del Valle, yeşil-beyazlı takıma gelen oyuncuların seviye atladığını belirterek, Bursaspor’a uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyledi.Bursaspor’un sezon başında Portekiz’in Rio Ave kulübünden...

21 Ağustos 2016 Pazar 10:41
Del Valle: "Bursaspor’a gelen seviye atlıyor"
Bursaspor’un Venezuelalı oyuncusu Yonathan Del Valle, yeşil-beyazlı takıma gelen oyuncuların seviye atladığını belirterek, Bursaspor’a uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyledi.
Bursaspor’un sezon başında Portekiz’in Rio Ave kulübünden 1 yıllığına kiraladığı Yonathan Del Valle, kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulundu. Büyük bir kulübe geldiğini ifade eden Del Valle, “Bu ülkeye geldiğiniz zaman ülkedeki büyük ve öneli takımlar hakkında mutlaka bilgi sahibi oluyorsunuz. Ben de Kasımpaşa’da oynarken Bursaspor’un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu etrafımdaki insanlar söylediler, ben de bunu nfarkına vardım. Bursaspor gibi bir takımın benimle ilgilenmesi kafamda olmayan bir şeydi. Böyle bir ilgili oluşturabileceğimi düşünmemiştim. Ancak teklif geldiğinde düşünecek fazla bir şey yoktu. Bu kadar büyük bir kulüp sizi istediği zaman siz de gidip orada oynamak istersiniz. Aksi düşünülemez. Bursaspor’a geldim ve aldığım karar için de çok mutluyum. Hedefim öncelikle bu sezon iyi işler yapmak, sonrasında da uzun süre Bursaspor’a hizmet etmek istiyorum” dedi.
“Buraya gelen oyuncular seviye atlıyor”
Bursaspor’a gelen oyuncuların seviye atladığını ifade eden Del Valle, “Bu başlı başına çekici kılan bir durum. Bunu Bursaspor son dönemde çok fazla yaptı. Kendisini bu konuda kanıtladı. Bununla birlikte büyük bir kulüp olabilirsiniz, birçok büyük kulüp var dünya üzerinde ama stadı doldurmak her kulübe nasip olmaz. Ben de Bursaspor ile yaptığım araştırmalarımda stadın dolu olduğu zaman nasıl bir etki oluşturduğunu gördüm. Taraftarlarımızın bu görüntülerini gördükten sonra onların önünde oynama isteği, Bursaspor tercihimdeki en önemli donelerden biri oldu” diye konuştu.
“Hayal ettiğimde bile çok büyük heyecan hissediyorum”
Timsah Arena Stadyumu’nu Kasımpaşa’da oynadığı dönemde gördüğünü ifade eden Venezuelalı oyuncu, “Çok güzel bir stadımız var. Şu anda hayal edemiyorum, orası dolu olduğunda nasıl bir görüntü oluşur, nasıl bir güç ortaya çıkarırız, nasıl bir ambiyans ve baskı oluştururuz orada. Bunu hayal ettiğimde bile çok büyük heyecan hissediyorum. İşte bu heyecan bizi ileri itiyor. Benim o stadı dolu görmek isteyişimdeki, o taraftarı arkama almak isteyişimdeki heyecan çalışmam için bana motivasyon oluşturuyor” şeklinde konuştu.
“Onunla sohbet etme fırsatı bulacağım için çok şanslıyım”
Arjantinli oyuncu Pablo Martin Batalla’dan da övgü dolu sözlerle bahseden Del Valle, “Pablo’nun oyunculuğunu herhalde anlatmaya gerek yoktur kimseye. Ne kadar üst düzey olduğunu herkes biliyor. Pablo harika bir oyuncu, harika bir insan. Bu takım için olduğu kadar bu kulüp için çok önemli bir adam. Tarihinde çok önemli bir yeri olan ve buranın ikonu, tarihi parçası haline gelmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Onunla aynı takımda olmak, onunla vakit geçirebilecek olmak kendimi şanslı saydığım bir durum. Tecrübeli bir oyuncu, burayı ve Türk futbolunu çok iyi biliyor, futbolu genel anlamda çok iyi biliyor. Onunla aynı sahada olacak olmak benim gibi bir oyuncu için onur olmakla birlikte aynı zamanda kendimi geliştirebilmem için de bir fırsat. Hem saha içinde onunla uyum yakalamak istiyorum ve bunun performansıma etki etmesini bekliyorum hem de her gün onunla birlikte antrenman yapacak olmak, beraber seyahat edecek olmak onunla sohbet etme fırsatı bulacağım için çok şanslıyım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<