banner359

Demba Ba’dan taraftara namaz çağrısı

Beşiktaş’ın yıldızı Demba Ba, “Şampiyon olursak bütün taraftarlarımızı sabah namazına Sultanahmet Camii’ne bekliyorum” dedi. Beşiktaş’ta takımın en golcü ismi olan Senegalli yıldız Demba Ba, FourFour Two dergisine açıklamalarda...

02 Şubat 2015 Pazartesi 17:30
Demba Ba’dan taraftara namaz çağrısı
Beşiktaş’ın yıldızı Demba Ba, “Şampiyon olursak bütün taraftarlarımızı sabah namazına Sultanahmet Camii’ne bekliyorum” dedi.
Beşiktaş’ta takımın en golcü ismi olan Senegalli yıldız Demba Ba, FourFour Two dergisine açıklamalarda bulundu. Türkiye’deki yaşamını anlatan Senegalli yıldız, “Gün doğarken namaz kılmak için uyanıp camiye gidiyorum. Eve dönüp biraz daha uyuyup antrenman için yeniden kalkıyorum. Antrenmandan dönüp uyuyorum, uyandığımda eşimle ve çocuklarımla vakit geçiriyorum. Arada namazlar var tabii ki. Akşam eve dönüyorum ve tabii ki yine uyuyorum” diye konuştu.

"HALA YÜZDE YÜZ OYNAMIYORUM"
Takımda yüzde yüz ile oynamadığını söyleyen Demba Ba, “Hala yüzde yüzle oynamıyorum. Hissetsem söylerim. Şu an yüzde 70’teyim. Tamamladığımda siz de fark edersiniz” dedi.
“Büyük bir oyuncu olmak istiyorsan bu niteliği taşıman lazım” diyen Ba, “Makelele ve Vieira sürekli şunu anlatırdı; ’Bazen Zidane gelip bizi çok fena fırçalardı. Bize topu ona çok geç attığımızı söylerdi. Aslında topu ona doğru düşündüğümüz anda atıyorduk ama Zidane bizden hızlı düşünebildiği için fırça yememiz kaçınılmaz oluyordu.’ İşte böyle büyük oyuncu olunuyor. Mesela Lampard’ın da bu özelliği müthiştir. Sahada olup bitecek her konuda öngörüsü vardır. Her pozisyon için stratejisi çoktan hazırdır” şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYON OLURSAK BÜTÜN TARAFTARI SABAH NAMAZINA BEKLİYORUM"
Şampiyon olduklarında nasıl kutlama yapacağını da açıklayan Demba Ba, “Şampiyon olursak bütün taraftarlarımızı sabah namazına Sultanahmet Camii’ne bekliyorum. Ama özellikle sabah namazına. Biz o kadar uğraşıp şampiyon olduktan sonra onlar da bir sabah erken kalksın artık” diye konuşu.

"BİR HAFTA TANTUNİ YEDİM"
Türkiye’de yediği yemeklere de değinen Demba Ba, “Geldiğimde yaklaşık bir 10 gün sadece döner yedim. Sonra Mersin deplasmanına gittiğimizde tantuniyi keşfettim. Mersin’e Londra’dan direkt uçmuştuk. Takımdan ayrılıp Tolga’yla MR çektirmeye gittik. Tolga bana tantuniyi övdü ama görünce beğenmedim. Sonra bir tadına bakayım dedim, İstanbul’a dönünce bir hafta tantuni yedim” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<