Demirören’e Ulusoy’un ’mahkeme’ açıklaması soruldu

Yeniden TFF Başkanı seçilen Yıldırım Demirören, Haluk Ulusoy’un seçimi mahkemeye taşıma açıklamasını, “Türk futbolu 2008 öncesinin mahkemelerini falan istemiyordur. Haluk Bey’in de böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum” şeklinde...

25 Haziran 2015 Perşembe 17:11
Demirören’e Ulusoy’un ’mahkeme’ açıklaması soruldu
Yeniden TFF Başkanı seçilen Yıldırım Demirören, Haluk Ulusoy’un seçimi mahkemeye taşıma açıklamasını, “Türk futbolu 2008 öncesinin mahkemelerini falan istemiyordur. Haluk Bey’in de böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum” şeklinde değerlendirdi.
TFF Başkanlık seçimin yapıldığı JW Marriott Hotel’den ayrılmadan önce açıklama yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Türkiye Futbol Federasyonu bir genel kurulu geride bıraktı. Futbol ailesine yakışır bir genel kurul olduğu için tüm delegelere, tüm aday adaylarına ve herkese teşekkür ediyorum. Seçim bugün bitti. Biz büyük bir aileyiz. Bende bu büyük ailenin başkanıyım. Ben tekrar herkese kucağımı açıyorum. Çünkü futbol için hep beraber çalışmamız lazım. Her akilin aklına ihtiyacımız var. Çünkü futbol bizim. Tekrar hayırlı olsun diyorum. Bana bu teveccühü gösteren kongre üyelerine de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜRK FUTBOLU 2008 ÖNCESİNİN MAHKEMELERİNİ FALAN İSTEMİYORDUR”
Haluk Ulusoy’un seçimi mahkeme taşıma iddiasıyla ilgili olarak Demirören, “Bir şey diyemem. Ben bu konudaki yorumumu hep yaptım. Türk futbolu 2008 öncesinin mahkemelerini falan istemiyordur. Bunda da hem fikirim. Haluk Bey’in de böyle bir şey yapacağını tahmin etmiyorum” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<