banner359

Derbide gözler forvetlerde

11 Nisan 2019 Perşembe 11:11 2019-04-11 11:18:09
Derbide gözler forvetlerde

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kadıköy'de oynanacak derbide gözler hücum hattındaki isimlerde olacak. Galatasaray bu sezon attığı 58 golle ligde Beşiktaş ile birlikte en çok gol atan ekip konumunda bulunuyor. Fenerbahçe ise 33 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Sarı-kırmızılıların kadrosunda bulunan Senegalli futbolcu Mbaye Diagne attığı 26 golle krallık yarışında açık ara önde bulunuyor. Devre arasında Kasımpaşa'dan transfer edilen Diagne bu gollerin 6'sını sarı-kırmızılı forma ile kaydetti. Galatasaray'da bu sezon takım içinde en fazla gol sevincini ise Henry Onyekuru (11) yaşadı. Aslan'da ayrıca Sofiane Feghouıli 7, Sinan Gümüş ile Younes Belhanda ise 4'er gol attı. Devre arasında takıma katılan bir başka forvet Kostas Mitroglou da 1 gol bulunuyor.
Fenerbahçe'de takım içinde ligde en fazla golü Ganalı futbolcu Andre Ayew (5) attı. Ayrıca hücum hattındaki futbolculardan Roberto Soldado 4, Michael Frey 3, Mehmet Ekici 3 ve Islam Slimani 1 gol kaydetti. Ekici kırmızı kart cezasından dolayı bu maçta görev alamayacak. Devre arasında Chelsea'dan kiralanan Victor Moses ise 2 kez gol sevinci yaşadı. 

Sarı-kırmızılı forma ile 6 gol atan Diagne devre arasında transfer edilmesine rağmen, sezon başında takıma katılan ve şu anda ligde sarı-lacivertlilerin en golcüsü olan Ayew'den (5) daha fazla gol kaydetti.  


 

Son Güncelleme: 11.04.2019 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<