banner359

Dili Boğazına Kaçan Futbolcudan Acı Haber

Geçen hafta sonu amatör lig maçında kaleci ile girdiği mücadelede göğsüne diz darbesi alan ve dili boğazına kaçan Ayancık Belediyesporlu futbolcu Emrah Kandemir, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ayancık Belediyespor ile Türkeli...

31 Aralık 2014 Çarşamba 17:45
Dili Boğazına Kaçan Futbolcudan Acı Haber
Geçen hafta sonu amatör lig maçında kaleci ile girdiği mücadelede göğsüne diz darbesi alan ve dili boğazına kaçan Ayancık Belediyesporlu futbolcu Emrah Kandemir, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Ayancık Belediyespor ile Türkeli Belediyespor arasında oynanan maçın ilk yarısında kalecisiyle çarpışan 28 yaşındaki Ayancık Belediyesporlu oyuncu Emrah Kandemir, olduğu yere yığılmıştı. Dili boğazına kaçan sporcunun kalbi durmuştu. İlk müdahalesi yeşil sahalarda yapılan Kandemir, ambulans ile kaldırıldığı Türkeli Devlet Hastanesi ve Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nin ardından Samsun’a sevk edilmişti. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakımda yatan futbolcu bugün saat 16.50’da hayatını kaybetti. Emrah Kandemir’in cenazesinin yarın Sinop’a getirileceği ve memleketinde toprağa verileceği kaydedildi. Emrah Kandemir’in 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<