banner359

"elimizden Geleni Yapacağız"

Feyenoord’da teknik direktör Fred Rutten ve futbolcu Lex Immers, Beşiktaş ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki...

05 Ağustos 2014 Salı 20:56
Feyenoord’da teknik direktör Fred Rutten ve futbolcu Lex Immers, Beşiktaş ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki basın toplantısında konuşan Feyenoord Teknik Direktörü Fred Rutten, kazanmak için sahaya çıkacaklarına belirterek, "Kazanmak için her şeyi yapacağız. Yeni bir teknik kullanacağız ama bunu şimdi anlatmayacağım. Yarın maçta görürsünüz. Kendimizi göstereceğiz. Beşiktaş’ın da iyi bir taraftar grubu var. Heyecanlı ve güzel bir maç olacak" dedi.
Basın mensuplarının geçen seneki kadrodan 4 futbolcunun takımdan ayrılmasına ilişkin sorusuna ise Rutten, "Bu takım 3-4 senedir beraber. Şampiyonlar Ligi’nin tadını aldık. 4 oyuncu satıldı diye bunu bahane yapmayacağız" şeklinde konuştu.
Feyenoordlu futbolcu Lex Immers ise, buraya kazanmak için geldiklerini ve sahada her şeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.
Beşiktaş’ı da yorumlayan Immers, "Beşiktaş’ın iyi bir defansı var. İlk maçta fazla şans bulamadık ama yarın daha farklı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Basın toplantısının ardından Feyenoord, yarın oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını Olimpiyat Stadı’nda yaptığı idmanla tamamladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<