Emre o kulübü istiyor

Fenerbahçe’den beklenmedik şekilde ayrılan Emre Belözoğlu’nun, Bursaspor yönetimine haber göndererek yeşil-beyazlı takımda oynamak istediğini ilettiği iddia edildi. Yeni sezona iyi bir kadro kurarak başlamak isteyen Bursaspor’da transfer...

29 Haziran 2015 Pazartesi 10:37
Emre o kulübü istiyor
Fenerbahçe’den beklenmedik şekilde ayrılan Emre Belözoğlu’nun, Bursaspor yönetimine haber göndererek yeşil-beyazlı takımda oynamak istediğini ilettiği iddia edildi.
Yeni sezona iyi bir kadro kurarak başlamak isteyen Bursaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Fenerbahçe’den sürpriz şekilde ayrılan tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu’nun Bursaspor’da oynamak istediği iddia edildi. Yeşil-beyazlı yönetime mesaj gönderen Belözoğlu hakkındaki son kararı ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam verecek. Yetenekli futbolcu ile Kasımpaşa ve İstanbul Başakşehir’in ilgilendiği ifade ediliyor.
Öte yandan Fenerbahçe’nin sözleşmesini uzatmadığı Egemen Korkmaz da yeşil-beyazlı takımın transfer listesinde bulunuyor. Sağlam’ın raporları doğrultusunda yeşil-beyazlı yönetimin bir adım atması bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<