banner359

Ersun Yanal Sonrası Dikkat çeken Mutluluk

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde İsmail Kartal yönetimindeki antrenman ısınma koşuları ile başladı. Ardından hücum-defans organizasyonları çalışan sarı-lacivertliler,...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 22:31
Ersun Yanal Sonrası Dikkat çeken Mutluluk
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri’nde İsmail Kartal yönetimindeki antrenman ısınma koşuları ile başladı. Ardından hücum-defans organizasyonları çalışan sarı-lacivertliler, antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla noktaladı. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran ve Erten Ersu kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalıştıktan sonra, çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı. Diego Ribas sahada ve salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Gökhan Gönül ile Egemen Korkmaz ise özel program dahilinde çalıştı.
Sarı-lacivertli ekip, yeni sezon hazırlıklarını yarın saat 18.00’da yapacağı antrenman ile sürdürecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<