Ertuğrul Sağlam: "Galibiyetlerin Devamı Gelecek"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-0 kazandıkları Sivasspor maçının ardından galibiyetlerin devamının geleceğini söyledi.Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Ertuğrul Sağlam, 1-0’lık Sivasspor galibiyeti sonrası açıklamalarda...

28 Ekim 2015 Çarşamba 21:41
Ertuğrul Sağlam: "Galibiyetlerin Devamı Gelecek"
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-0 kazandıkları Sivasspor maçının ardından galibiyetlerin devamının geleceğini söyledi.
Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Ertuğrul Sağlam, 1-0’lık Sivasspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Müsabakayı yorumlayan Sağlam, "5 gün öncesine dönüyorum. Kasımpaşa maçı öncesinde 5 gün içerisinde iki tane karşılaşma ve 6 puan duruyor demiştik. Antalyaspor karşılaşmasının moral bozukluğuyla bunları konuştuk. İki maçta alacağımız altı puan bizi yukarıya çekecek, camia, taraftar ve oyuncularımızın motivasyonunu arttıracaktı. Geleceğe umutlu bakmamızı sağlayacaktı. 3 puan çok önemliydi. Oyun tartışılabilir, eleştirilebilir. Ama bu yeni bir takım. Sıfırdan bir takım inşa ediyoruz. Dünyanın her yerinde bu kolay bir iş değil. Bu oyuncuları bir araya getirip, birbirlerini ve bizleri anlamaları için çalışıyoruz. Oyuncular yeni birbirlerini anlamaya başladılar. Bu takım bu sıkıntılar içerisinde son 5 maçta 4 galibiyet aldı. 5 maçta alınan 4 galibiyet dünyanın her yerinde önemli gerçektir. O yüzden Kasımpaşa ve Sivasspor karşısından alınan 6 puanın bu açıdan bize destek verdiğini, katkı sağladığını düşünüyorum" diye konuştu.
"GALİBİYETLERİN DEVAMI GELECEK"
Taraftarlar hakkında da konuşan Sağlam, "Taraftarımız bugün maçın başından sonuna kadar takımını yürekten destekledi. Oyunun içerisinde kaldı ve futbol dışına çıkmadı. Onların destekleri takımı belirli dönemlerde itti. Hafta sonunda bir karşılaşma oynanmayacak. Oyuncular 5 gün içerisinde 2 tane karşılaşma oynadı. Bu dönem milli takımlarda oyuncular olduğu için yoğun geçti. Yarınki antrenmanın ardından takıma pazartesi gününe kadar izin vereceğiz. Sivasspor iyi bir takım. Bir hoca değişikliği oldu. Dünyanın her yerinde hoca değişikliği oyunculara iyi motive eder. Çok kolay olmadı. Ama 3 puan için mutluyuz. İnşallah galibiyetlerin devamı gelecek. Oyun kalitemiz daha iyi olacak" açıklamasını yaptı.
"SERDAR’DA SIKINTI GÖZÜKMÜYOR"
Serdar Aziz’in sakatlanması ve Sivok’un bir sonraki maçta cezalı oluşunun sorulması üzerine Sağlam, "Serdar’ın adalesinde sertlik var. Sıkıntı gözükmüyor. Tedavisine başlanacak. Sivok’un olmaması Dany’nin sakatlığıyla beraber bir sıkıntı oluşturacak. Dany’nin takım içerisine girmesini umutla bekliyoruz" cevabını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<