banner359

Eskişehirspor’da Transfer Harekatı

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin transferi konusunda Trabzonsporla prensipte anlaştıklarını belirtirken, bordo-mavili takımdan da Emre Güral’ı Eskişehirspor kadrosuna kattıklarını açıkladı. Hoşcan, hem takımlarında barındırdıkları...

12 Ocak 2015 Pazartesi 19:29
Eskişehirspor’da Transfer Harekatı
Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin transferi konusunda Trabzonsporla prensipte anlaştıklarını belirtirken, bordo-mavili takımdan da Emre Güral’ı Eskişehirspor kadrosuna kattıklarını açıkladı.
Hoşcan, hem takımlarında barındırdıkları birkaç oyuncuya teklif olduğunu ifade ederken, hem de takıma bir futbolcu kazandırdıklarını söyledi.
Hoşcan, Eskişehirspor’un transfer politikası hakkında yaptığı açıklamada, “Hocamızla kadro konusunda görüştük. Zaten kendisinin görev aldığı süre boyunca birlikte olduğu futbolcuların bir bölümü halen takımımızda. Takıma yeni kattığımız özellikle yıldız adayı gençlerde var. Bugün Aytaç konusunda ve Erkan transferi konusunda çok fazla bilgi kirliliği var. Diğer oyunculara da teklifler var. Sissoko, Lawal, Ahmet Kamil’e de birçok teklif var. Transfer bu işin doğasında var. Buna göre bakacağız. Erkan olayının sonlandırdıktan sonra kadromuza katmak istediğimiz oyuncular da var. Hocamızın kendisi de eksik olan mevkilere bakacak. Bizim kadromuzdaki gençlerin çoğu Almanya kökenli. Bu futbolcular orada yetiştiği için de Skibbe’nin rahat çalışacağını düşünüyorum” dedi.

"BİRKAÇ GÜN SONRA ERKAN ZENGİN TRANSFERİ NETLİK KAZANACAKTIR"
Erkan Zengin ile ilgi görüşmeler yaptıklarını ve transferin birkaç güne netlik kazanacağını dile getiren Başkan Hoşcan, “Erkan ile ilgili olumsuzluklar var. Şuan Erkan Zengin 2017 yılına kadar Eskişehirspor’un oyuncusudur. Sözleşme konusunda da en ufak sıkıntısı da yoktur. Tek sıkıntımız, mejanerlerin transfer dönemlerinde oyuncuları farklı noktaya getirmelerinden dolayı onları kınıyorum. Bu tür olaylarda da camiaların karşı karşı gelmemesinden yanayız. Erkan Zengin ile ilgili Fenerbahçe ve Trabzonspor ile bir görüşmemiz oldu. Trabzonspor ile el sıkıştık. Oyuncu ile kendileri görüşüyor. Sonrasında olaylara bakacağız. Erkan Eskişehirspor’dan ayrılmak istediğini belirtti bize. Biz de önünü açmak için sıcak baktık ve transfer gelirse de değerlendirme kararı almıştık. Gelinen noktada Trabzonspor ile biz prensipte anlaştık. Birkaç gün sonra Erkan Zengin transferi netlik kazanacaktır” açıklamalarında bulundu.

EMRE GÜRAL ESKİŞEHİRSPOR’DA
Erkan Zengin’i transfer etmek isteyen Trabzonspor ile takas karşılığında Emre Gürel’ı da istediklerini dile getiren Başkan Hoşcan, “Erkan ile yaptığımız görüşmeler arasında bizim gerçekleştirmek istediğimiz Emre Güral transferi de var. Emre’yi getirdik kampımıza ve Trabzonspor’dan izni de aldık. Emre büyük bir aksilik olmadığı sürece Eskişehirspor’un oyuncusu olacaktır. İmzalar atılmadığı için de transferde takas olmasa bile Emre’nin bonservisini alıp kadromuza kattık. Formalitelerin devamı açısından takip eden birkaç bir şey var. Trabzonspor’da Emre’nin bizimle antrenmana çıkmasına engel koymadı. Erkan Zengin konusunda ise Fenerbahçe’den de bir teklif oldu. Mahmut Uslu ile ben kendim görüştüm. Tekliflerinin bize uygun olmadığını belirttik ama Tranzonspor’un verdiği teklifin bizim istediğimiz rakama yakın olduğunu belirttik. Amacımız ortalığı karıştırıp, bedelleri yukarı çekmek değil. Fenerbahçe kulübü de bu konuda yaptığı teklifi açıkça belirtti ve bizim gelebileceğimiz en yüksek bedel noktası budur dedi. Bizim Fenerbahçe’ye de, Trabzonspor’a da karşı duruşumuz belli. Öte yandan transfer konusunda oyuncularımızla gerekli izinler alınmadan görüşmeler yapılmasını da doğru bulmuyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<