Eto’o transferi çıkmaza girdi

Antalyaspor’un transfer etmek istediği Eto’o ile sözleşmenin detaylarında anlaşılamadı. Transfer görüşmelerine ara verildi.Eto’o transferinde ufak detaylarda anlaşılamadı ve Antalyaspor görüşmelere ara verdi. Antalyaspor Başkanı Gültekin...

24 Haziran 2015 Çarşamba 13:41
Eto’o transferi çıkmaza girdi
Antalyaspor’un transfer etmek istediği Eto’o ile sözleşmenin detaylarında anlaşılamadı. Transfer görüşmelerine ara verildi.
Eto’o transferinde ufak detaylarda anlaşılamadı ve Antalyaspor görüşmelere ara verdi. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, İtalya’da birkaç gündür sürdürdükleri Eto’o transferini tamamlayamadı. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Kamerunlu golcü ile küçük pürüzlerde uzlaşı sağlayamadığı için bu transferin şuan için durduğu belirtildi. Anlatyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulunun ise İtalya’dan saat 16.00 sıralarında dönmeleri bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<