banner359

Evinde Bileği Bükülmüyor

PTT Birinci Lig’de liderlik koltuğunda oturan Kayserispor’da bu başarının altındaki en önemli nedenlerden birisi iç saha maçlarında alınan sonuçlar. Sarı-Kırmızılı takım, Kadir Has Stadı’nda oynadığı son 6 lig maçında puan kaybetmiyor.PTT...

31 Aralık 2014 Çarşamba 12:49
Evinde Bileği Bükülmüyor
PTT Birinci Lig’de liderlik koltuğunda oturan Kayserispor’da bu başarının altındaki en önemli nedenlerden birisi iç saha maçlarında alınan sonuçlar. Sarı-Kırmızılı takım, Kadir Has Stadı’nda oynadığı son 6 lig maçında puan kaybetmiyor.
PTT Birinci Lig’de şampiyonluk adayı olan Kayserispor, geride kalan 15 hafta sonunda 31 puan ile lider durumda bulunuyor. Sarı-Kırmızılı takım 15 hafta sonunda topladığı 31 puanın 18’ini ise kendi sahasında oynadığı son 6 lig maçında topladı. Kayserispor, Kadir Has Stadı’nda oynadığı son 6 maçın tamamınıda kazanarak bu konudaki gücünü göstermiş oldu. Bu seride rakip filelere tam 17 gol gönderen Sarı-Kırmızılılar, kendi kalesinde ise sadece 4 gol gördü. En son ligin 4. haftasında Kadir Has Stadı’nda oynadığı Samsunspor maçından 1-1 eşitlikle ayrılarak puan kaybı yapan Sarı-Kırmızılı takım ardından bu sahada oynadığı 6 maçıda alibiyet ile tamamladı. Kayserispor, sırası ile 6. haftada Bucaspor’u 5-1, 8. haftada Denizlispor’u 3-0, 10. haftada Albimo Alanyaspor’u 2-0, 12. haftada Osmanlıspor’u 3-1, 13. haftada Adanaspor’u 3-1 ve son olarakta 15. haftada Elazığspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<