F.bahçe’den "topuk Gerginliği" Açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, bir gazetede yer alan "F.Bahçe’de ’Topuk’ gerginliği" başlıklı haberin yalan olduğunu duyurdu.Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Aziz Yıldırım ve Teknik Direktörümüz Ersun Yanal arasında,...

05 Ağustos 2014 Salı 14:11
F.bahçe’den
Fenerbahçe Kulübü, bir gazetede yer alan "F.Bahçe’de ’Topuk’ gerginliği" başlıklı haberin yalan olduğunu duyurdu.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Aziz Yıldırım ve Teknik Direktörümüz Ersun Yanal arasında, haberde yer aldığı gibi bir görüşme yaşanmamıştır. Profesyonel Futbol Takımımızın Topuk Yaylası Sport&Resort tesislerimizdeki hazırlık kampı süreci boyunca yapılan tüm antrenmanlar, teknik heyetin belirlediği program doğrultusunda eksiksiz olarak gerçekleşmiştir. Kaldı ki futbol takımımız son 4 yıldır sezon başı hazırlıklarını çok başarılı ve verimli bir şekilde Topuk Yaylası’nda yapmaktadır. Bununla birlikte gerek futbol takımımız, gerek diğer branşlarımızda faaliyet gösteren takımlarımız, gerekse yerli ve yabancı birçok kulüp sezon öncesi hazırlık çalışmalarını Topuk Yaylası’nda gerçekleştirmektedir” denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<