banner359

Fener Son şampiyon Karşısında

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe, üçüncü hazırlık maçında bugün, son UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Sevilla ile karşılaşacak. Danimarka’nın başkenti Kopenhag’daki Brondby Stadyumu’nda oynanacak maç, TSİ 21.30’da başlayacak.Fenerbahçe,...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 09:42
Fener Son şampiyon Karşısında
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren F.Bahçe, üçüncü hazırlık maçında bugün, son UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Sevilla ile karşılaşacak. Danimarka’nın başkenti Kopenhag’daki Brondby Stadyumu’nda oynanacak maç, TSİ 21.30’da başlayacak.
Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında ise Soma yararına Sheffield United ile İngiltere’de karşılaştı. Dünyanın en eski stadı olarak bilinen "Bramall Lane" ev sahipliği yaptığı karşılaşmadan ev sahibi takım 2-1 galibiyetle ayrıldı.
Bugün Sevilla ile üçüncü maçını oynayacak olan sarı-lacivertliler, 8 Ağustos Cuma günü ise Chelsea ve Beşiktaş ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Soma maden kazasında kaybettiğimiz madenciler için düzenlenecek 3’lü turnuvada mücadele edecek. Geliri Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak turnuvada üç kulübün taraftarları tribünlerde bir arada oturacak.

OLYMPİAKOS VE ROMA’YLA KARŞILAŞACAK
Fenerbahçe, 16 Ağustos Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Olympiakos’u konuk edecek. Karşılaşmanın başlama saati 21.30. Kanarya, 19 Ağustos Salı günü ise Roma Olimpiyat Stadı’nda Roma ile hazırlık maçı oynayacak. Mücadele TSİ 21.45’te başlayacak.
Fenerbahçe, ilk resmi sınavını ise 25 Ağustos Pazartesi günü TFF Süper Kupa Finalinde Galatasaray’a karşı verecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<