banner359

Fener Zorlandı

Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Şahinbey Belediyespor’u 3-2 yendi.Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi takımlarından Şahinbey Belediyespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maçın başında sergilediği...

01 Kasım 2014 Cumartesi 17:10
Fener Zorlandı
Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Şahinbey Belediyespor’u 3-2 yendi.
Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi takımlarından Şahinbey Belediyespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maçın başında sergilediği iyi oyunla setlerde 2-0 öne geçen Şahinbey Belediyespor, bu üstünlüğü koruyamadı ve sahadan 2-3 mağlup ayrıldı.
Şahinbey Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda oynan karşılaşmada ilk seti 25-22, ikinci seti de 25-23 kazanan Şahinbey Belediyespor, setlerde 2-0 öne geçmeyi başardı. Maçın 3. setinden sonra oyuna ağırlığını koyan Fenerbahçe, 25-17, 25-21 ve 15-12’lik skorla maçı kazandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<