Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde sarı-lacivertli futbolcular antrenman yaptı. Basına ilk 15 dakikası açık...

27 Haziran 2015 Cumartesi 13:48
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde sarı-lacivertli futbolcular antrenman yaptı. Basına ilk 15 dakikası açık olarak yapılan antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular ısınma hareketlerinin ardından 3 grup halinde 5’e 2 top pas çalışması yaptı. Antrenman sırasında Portekizli teknik adam, sürekli oyunu durdurarak futbolcuları uyarması dikkat çekti.
Milli takımlara gittikleri için sezonu geç kapatan ve bu nedenle tatilleri süren futbolcular ile özel izinli olan futbolcular antrenmana katılmadı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<