banner359

Fenerbahçe’den Emre Belözoğu’na teşekkür mektubu

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının 2015-2016 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen kaptan Emre Belözoğu’na, sarı-lacivertli takıma vermiş olduğu emekten ötürü bir teşekkür mektubu iletti. Tecrübeli oyuncuyla yapılan...

27 Haziran 2015 Cumartesi 16:34
Fenerbahçe’den Emre Belözoğu’na teşekkür mektubu
Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının 2015-2016 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen kaptan Emre Belözoğu’na, sarı-lacivertli takıma vermiş olduğu emekten ötürü bir teşekkür mektubu iletti.
Tecrübeli oyuncuyla yapılan görüşmelerin ardından, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu’nun imzasıyla gönderilen mektupta, Emre’ye Fenerbahçe’de görev yaptığı süre içerisinde kulübümüze ve camiamıza yaşattığı gurur ve başarı nedeniyle teşekkür edilirken, kendisine bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte mutlu ve başarılı günler geçirmesi dilendi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<