Fenerbahçe’den Tebrik

Fenerbahçe Kulübü, İsmail Kartal’ın teknik direktörlük görevine getirilmesinden dolayı tebrik mesajı yayımladı.Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yayınlanan tebrik mesajında, "Öncelikle profesyonel futbol takımımızın teknik...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 18:53
Fenerbahçe’den Tebrik
Fenerbahçe Kulübü, İsmail Kartal’ın teknik direktörlük görevine getirilmesinden dolayı tebrik mesajı yayımladı.
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yayınlanan tebrik mesajında, "Öncelikle profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevine getirilen Sayın İsmail Kartal’ı tebrik eder, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak kendisine ve ekibine bu görevinde sonsuz başarılar dileriz. Bununla birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü ve profesyonel futbol takımımız ile ilgili dün itibariyle yeni bir dönem başladığını ve geçmiş dönem ve dönemlerin artık tüm tartışmaları ile birlikte Fenerbahçe açısından kapandığını bir kez daha yineleriz. Sonuç olarak Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun bu tarihten sonraki yegane muhatabı ve ilgi odağının şampiyon futbol takımı ile Sayın İsmail Kartal ve ekibinden ibaret olacağını tüm kamuoyuna deklare ederiz" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<