banner359

Fenerbahçeli Futbolcular Formalarını Imzaladı

Fenerbahçeli futbolculardan Moussa Sow, Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Diego Ribas, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yer alan Fenerium mağazasında taraftarların formalarını imzaladı. İmza töreninde Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Diego Ribas basın...

30 Temmuz 2014 Çarşamba 15:09
Fenerbahçeli Futbolcular Formalarını Imzaladı
Fenerbahçeli futbolculardan Moussa Sow, Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Diego Ribas, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yer alan Fenerium mağazasında taraftarların formalarını imzaladı.
İmza töreninde Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Diego Ribas basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe’nin harika bir taraftar grubu olduğunu belirten sarı-lacivertli futbolcu Diego Ribas, “Kamp sürecini geride bıraktık. Bugün de taraftarımızla beraberiz. Böyle taraftarlarla beraber olmak bana büyük keyif veriyor. Bütün yıl boyunca taraftarların önünde oynayacak olmak benim için harika bir duygu. Taraftarlarımızı mutlu etmek için sezon boyunca elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.
Sarı-lacivertli taraftarlarla güzel bir gün geçirmek için bir araya geldiklerini söyleyen Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow, “Bugün aynı zamanda Ramazan Bayramı ve böyle bir günde taraftarlarla beraber olmak bizim için çok büyük bir mutluluk kaynağı” dedi.
Formaya sponsor almadıklarını hatırlatan sarı-lacivertli futbolcu Caner Erkin, taraftarlardan büyük yardım beklediklerini söyleyerek, taraftarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
İmza için gelen bütün taraftarlara teşekkür eden Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, “Yıllardan beri en büyük destekçimiz taraftarlar. En sıkıntılı dönemlerimizi onlarla aştık. Çok teşekkür ediyorum. Biz de onların isteklerini kırmamaya çalışıyoruz. İnşallah geçen sene yakalamış olduğumuz başarıyı tekrarlarız ve onların bizden isteklerini bir kez daha yerine getirmiş oluruz. Buraya gelip saatlerce bekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Geçen seneden oturmuş bir kadromuz var. Çok doğru transfer yapıldığını düşünüyorum. Diego gibi bir oyuncu aramıza katıldı. Onunla beraber güçlendik. İnşallah çok daha güzel günler bizi bekliyor” şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<