banner359

Fenerbahçelileri heyecanlandıran açıklama

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu, üst düzey futbolcularla transfer görüşmeleri yaptıklarını belirterek, "Çok üst düzey transferler aynı anda yapılmaya çalışıldığından süre uzayabiliyor" dedi. Sosyal medya hesabı...

30 Haziran 2015 Salı 11:54
Fenerbahçelileri heyecanlandıran açıklama
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu, üst düzey futbolcularla transfer görüşmeleri yaptıklarını belirterek, "Çok üst düzey transferler aynı anda yapılmaya çalışıldığından süre uzayabiliyor" dedi.
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Ekşioğlu, "Taraftar ve medya ’takıma çok transfer lazım’ derken, medya ’bu para nerden gelecek’ derdinde. Fenerbahçe’nin büyük taraftarı en güç durumlarda bile kulübüne sahip çıkmıştır, bu sene mutlu olmayı fazlasıyla hak ediyor ve olacak. Yeniden yapılanma ve arzulanan takımı kurma yolunda kriterlere uygun hareket ediliyor. Gömü falan da bulmadık Taraftarlarımız şundan emin olsun ki teknik ve idari kadro tam bir uyum içinde muazzam çalışmalar yapıyor ve sonuçları kısa sürede alınacak. Bazı medya gurupları bu uyumdan memnun olmayarak her gün sorun çıkarma yarışı içindeler. Lütfen itibar etmeyiniz" diye konuştu.
Transfer çalışmaları ile ilgili de değerlendirme yapan Ekşioğlu, "Transferlerdeki son durum ise sonlara yaklaştık. Talip olduğumuz futbolcular üst düzey oldukları için çalışmalar zaman alıyor. Zaman alma nedeni hep maddi olarak algılanmasın, çok üst düzey transferler aynı anda yapılmaya çalışıldığından süre uzayabiliyor. Bazı şeyleri açık yazamıyorum. Sizlere hep şunu söyledim yine söylüyorum; sizi çok keyiflendirecek bir takım oluşuyor. İyi ki Fenerbahçeliyiz" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<