banner359

Fenerbahçe’nin Kalecilerine Talip

Yerli bir kaleci transfer etmek isteyen Bursaspor, Fenerbahçe’nin iki file bekçisi Ertuğrul Taşkıran ve Mert Günok’u listesine aldı. Yeşil-beyazlılar, Harun Tekin’in yanına ikinci bir kaleci arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu...

03 Ağustos 2014 Pazar 13:07
Fenerbahçe’nin Kalecilerine Talip
Yerli bir kaleci transfer etmek isteyen Bursaspor, Fenerbahçe’nin iki file bekçisi Ertuğrul Taşkıran ve Mert Günok’u listesine aldı.
Yeşil-beyazlılar, Harun Tekin’in yanına ikinci bir kaleci arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu zamana kadar transferde somut bir adım atamayan Bursaspor, Fenerbahçe ile sıcak temas haline geçti. Sebastien Frey ile yüksek maliyeti ve yabancı hakkının kaleciden yana kullanılmak istenmemesi üzerine yollarını ayırmak isteyen yeşil-beyazlılar, Ertuğrul Taşkıran ve Mert Günok’u listesine aldı. Bursaspor yönetimi, iki milli kaleciden birisini kadrosuna katıp kaleyi güvence altına almak istiyor.
Öte yandan Mert’e Konyaspor’un da talip olduğu, Ertuğrul’u ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın bırakmaya yanaşmadığı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<