banner359

Feyenord Turistik Tatile Gelmiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord’un turistik seyahate gelmediğini ve yarın en önemli maçlarını oynayacaklarını söyledi.Feyenoord ile yarın akşam Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı oynayacak olan Beşiktaş’ta...

05 Ağustos 2014 Salı 17:17
Feyenord Turistik Tatile Gelmiyor
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Feyenoord’un turistik seyahate gelmediğini ve yarın en önemli maçlarını oynayacaklarını söyledi.
Feyenoord ile yarın akşam Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı oynayacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic, Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Sözlerine cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kapıya sıkışarak hayatını kaybeden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu için "Başınız sağ olsun" diyerek başlayan tecrübeli teknik adam, "Yarınki maç bizim adımıza çok önemli. Birkaç gündür medyaya bakıyorum herkes bizim turu geçtiğimizi Play-off turunda hangi takımla eşleşeceğimiz konusunda laf söylüyor. Ancak yarın akşam bizi zor bir görev bekliyor. Hollanda’daki ilk maçta ciddi bir avantaj yakaladık. Feyenoord çok ciddi bir takım buraya turistik seyahat için gelmiyorlar. Ayasofya’yı gezme planları da yok. Bizi yenip turu geçmek için geliyorlar. Biz de en oradaki kadar iyi oynamamız lazım. Bütün bunları yaptığımız takdirde turu geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

"YÜZDE YÜZ HAZIR OLAN FUTBOLCULAR SAHADA OLACAK"
Hırvat çalıştırıcı, ilk maçta oynadıkları taktiğin bir benzerini sahada uygulayacaklarını yarın yüzde yüz hazır olan oyuncuların sahada olacaklarını kaydetti. Basın mensuplarının transfer hakkındaki sorularına ise Slaven Bilic, "Transfer konusunda ikinci başkanımızla her gün irtibat halindeyim. Onlarda ellerinden geleni yapıyorlar. Mutlaka bir şeyler olacaktır ancak transferler Feyenoord maçına yetişmedi. Biliyorsunuz transferde olay tamamen bize bağlı değil. Ancak bu konuda iyimserim iyi şeyler olacaktır. Ne kadar erken olursa o kadar iyi" dedi.
Tecrübeli hoca, siyah-beyazlı takımın yeni transferlerinden Demba Ba’nın her geçen gün form tutmaya başladığını ancak oynamak için henüz hazır hale gelmediğini kaydetti.
Bilic, yarınki karşılaşmada taraftarların tribünü tamamen doldurmalarını isteyerek sözlerini tamamladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<