Fikstür Belli Oldu

Fenerbahçe, Beşiktaş ve İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea’nin katılımıyla 8 Ağustos Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak turnuvanın fikstürü belli oldu. Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında...

01 Ağustos 2014 Cuma 16:35
Fikstür Belli Oldu
Fenerbahçe, Beşiktaş ve İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea’nin katılımıyla 8 Ağustos Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak turnuvanın fikstürü belli oldu.
Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için düzenlenecek 3’lü turnuvanın fikstürü ve maçların başlama saatleri belli oldu.
Maçlarda; beraberliğe 1 puan, galibiyete 3 puan verilecek. En fazla puana sahip takım, turnuvanın kazananı olacak. Turnuvada, uzatma ya da penaltı atışı olmayacak. Aynı averaja sahip olunursa birinci kura ile belirlenecek, takımlar istediği kadar oyuncu değiştirebilecek. Maçta gösterilen kartlar sonraki resmi maç için geçerli olmayacak.
Organizasyonda elde edilecek tüm hasılat, masraflar çıktıktan sonra Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak.
Teknik direktörlüğünü Jose Mourinho’nun yaptığı ve kadrosunda John Terry, Fabregas, Fernando Torres, Eden Hazard, Diego Costa gibi dünya yıldızlarını barındıran Chelsea’nin, turnuva ile ilgili olarak herhangi bir gelir talebinde bulunmadığı belirtildi.
Mini lig formatında 45’er dakika üzerinden oynanacak 3 maç şeklinde düzenlenecek turnuvada fikstür şöyle:

1. Maç: Fenerbahçe - Beşiktaş: 20.30
2. Maç: Fenerbahçe - Chelsea: 21.30
3. Maç: Chelsea - Beşiktaş: 22.30
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<