banner359

Fırtına Gözdağı Verdi

Ziraat Türkiye Kupası’nda sahasında Manisaspor’u 9-0’lık tarihi bir skorla mağlup eden Trabzonspor, rakiplerine gözdağı verdi.Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor’u konuk eden Trabzonspor, karşılaşmayı...

26 Aralık 2014 Cuma 12:07
Fırtına Gözdağı Verdi
Ziraat Türkiye Kupası’nda sahasında Manisaspor’u 9-0’lık tarihi bir skorla mağlup eden Trabzonspor, rakiplerine gözdağı verdi.
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda sahasında PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor’u konuk eden Trabzonspor, karşılaşmayı 9-0 kazanarak gruptaki ilk galibiyetini elde etti ve puanını 5’e yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Rakibi karşısında tarihinin en farklı galibiyetini elde eden bordo-mavililerin aldığı farklı skor, Spor Toto Süper Lig’deki rakibi Eskişehirspor ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi İtalya temsilcisi Napoli’nin gözünü korkuttu.

YANAL’DAN ESKİŞEHİRSPOR MAÇI ÖNCESİ REHAVET UYARISI
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig’de oynanacak olan Eskişehirspor maçı öncesi rehavet uyasında bulundu. Kupada, farklı kazanılan Manisaspor ile ligdeki Eskişehirspor maçının atmosferinin farklı olacağını oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, ligdeki zirve yarışında geri kalmamaları adına Eskişehirspor maçını mutlak kazanmaları gerektiğini anlattı.

BENİTEZ, TRABZONSPOR İZLİYOR
Özellikle, Karadeniz ekibiyle eşleşmesinin ardından Trabzonspor’u yakından takip eden İtalya temsilcisi, Manisaspor karşısında alınan farklı galibiyeti mercek altına aldı. İtalya Süper Kupası’nda, Juventus’u yenerek kupanın sahibi olan İtalya temsilcisi, Trabzonspor gibi üst basamakları hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda sekteye uğramak istemeyen Napoli, UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Trabzonspor’u yakından takip ediyor. Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez’in kurmaylarıyla birlikte teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesinin ardından bordo-mavili takımda yaşanan değişimi yakından takip ediyor. Bordo-mavililerin, oynadığı maçları kurmaylarına takip ettirip rapor alan İspanyol teknik adam, Trabzonspor’un güçlü silahlarına karşı alacağı önlemleri not ediyor.

SKORU 10’A TAŞIMAK İSTEDİLER AMA OLMADI
Ziraat Türkiye Kupası’da Trabzonspor, evinde ağırladığı Manisaspar skoru durumu 10-0 getirmek istedi. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Trabzonspor, ikinci yarıda ise farkı 6’ya çıkardıkları dakikalarda kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda skoru 10’a taşımak istediler. Rakip kaleye 9 gol atan bordo-mavili futbolcular maç içerisinde koydukları bu hedefi ise gerçekleştiremediler. Ligde ve kupada sıkıntılı bir süreç geçiren Karadeniz ekibinde bordo-mavili futbolcular için alınan farklı skor ise moral oldu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<