banner359

Futbolcu avına çıktı

Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig karmaları müsabakaları, Antalya’da oynanacak. Etkinlik 8 ve 9 Nisan tarihlerinde Antalya Titanic Hotel sahalarında gerçekleştirilecek.Türkiye Futbol Direktörü...

02 Nisan 2015 Perşembe 14:59
Futbolcu avına çıktı
Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig karmaları müsabakaları, Antalya’da oynanacak. Etkinlik 8 ve 9 Nisan tarihlerinde Antalya Titanic Hotel sahalarında gerçekleştirilecek.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in girişimiyle ilk kez geçtiğimiz yıl başlatılan, bu yıl da aynı düzen ve kararlılıkla devam edilen Spor Toto 2. ve 3. Lig karma organizasyonunda, liglerde forma giyen 90 futbolcu yer alacak. Karmalarda yer alacak futbolcular, Genç Milli Takımlar’da görev yapan teknik direktör ve antrenörlerin sezon başından bu yana düzenli takipleri sonucu oluşturulan oyuncu havuzundan seçildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<