Futbolun Patronu Da Destek Verdi

UEFA Başkanı Michel Platini de ALS hastalarına destek için başlatılan kampanyaya katıldı. UEFA Başkanı Platini, ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan kampanyaya katıldı ve başından aşağı bir kova buzlu su döktü. ALS hastalığına...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 17:09
Futbolun Patronu Da Destek Verdi
UEFA Başkanı Michel Platini de ALS hastalarına destek için başlatılan kampanyaya katıldı.
UEFA Başkanı Platini, ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan kampanyaya katıldı ve başından aşağı bir kova buzlu su döktü. ALS hastalığına dikkat çekmek ve hastalara yardımcı olacak maddi imkanları sağlamak amacıyla başlatılan ’Ice Bucket Challenge’ (Bir Kova Buz) kampanyası tüm dünyada büyümeye devam ediyor. Son olarak UEFA Başkanı Michel Platini, eski İtalyan yıldız Roberto Baggio’nun meydan okumasına karşılık verdi.
Platini, başından aşağı bir kova buzlu su dökülmeden önce kampanyanın devamı adına Karadağlı eski futbolcu Dejan Savicevic ve eski Hırvat yıldız Davor Suker’e meydan okudu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<