Futbolun Ustaları Muş’ta

Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi’ kapsamında Türk futbolunun efsane isimleri Muş’a geldi.Futbolun ustaları Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran,...

11 Eylül 2014 Perşembe 09:40
Futbolun Ustaları Muş’ta
Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi’ kapsamında Türk futbolunun efsane isimleri Muş’a geldi.
Futbolun ustaları Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran, proje kapsamında Muş’a geldiler. Vali Vedat Büyükersoy’un katıldığı akşam yemeğinde futbolculara Muş üzümü ikram edildi, yöresel oyunlar izletildi. Futbolcular onuruna verilen yemeğe Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, kurum müdürleri ve davetliler katıldı. Gecede konuşan efsane gölcü Tanju Çolak, “Bizler bugün gençler için Muş’a geldik. Bizler barış süreci için buradayız. Burada gençler ile bir araya gelip, maç yapacağız. Caddelerde yürüyeceğiz” dedi.
Futbolun ustalarına ev sahipliği yapan Vali Vedat Büyükersoy ise, “Muş’a çözüm sürecine destek vermeniz için buraya gelmeniz bizi mutlu etti. Çözüm süreci 2002’de başladı. O günden buyana birçok hukuki değişiklikler yapıldı. Yapılan değişikliklerle hukuk alemindeki eşitsizliklerde giderilmiş oldu” şeklinde konuştu.
Bugün efsane sporcularla belirlenecek gençler arasında Muş Şehir Stadyumu’nda maç organizasyonu yapılması planlanıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<