Galatasaray Açıkladı, Hamit Ayrılıyor Mu?

Galatasaray, bir süredir bazı yayın organlarında Hamit Altıntop’un takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberler nedeniyle açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı takımın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yaklaşık...

12 Ağustos 2014 Salı 21:14
Galatasaray Açıkladı, Hamit Ayrılıyor Mu?
Galatasaray, bir süredir bazı yayın organlarında Hamit Altıntop’un takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberler nedeniyle açıklama yaptı.
Sarı-kırmızılı takımın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yaklaşık iki haftadan bu yana profesyonel futbol A takımı oyuncumuz Hamit Altıntop’la ilgili farklı medya organlarında çıkan haberler üzerine aşağıdaki açıklamayı yapma gereği doğmuştur. Oyuncumuz profesyonelce çalışmalarını sürdürmekte olup, kulübüne karşı olan sorumluluklarını her zamanki gibi yerine getirmektedir. Oyuncumuzun takımdan ayrılmak istediği yönünde çıkan spekülatif haberlere itibar edilmemesini rica ederiz. Kariyeri ve örnek sporculuğuyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış olan Hamit Altıntop’un hangi pozisyon olursa olsun takım için elinden gelenin en iyisini yapacağına teknik heyetimizin de inancı tamdır" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<