banner359

Galatasaray Budapeşte’de Hazırlanıyor

Galatasaray, 24 Temmuzdan bu yana Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de sürdürdüğü kamp çalışmalarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Galatasaray, bugün Budapeşte Bozsik Stadı’nda yaptığı antrenmanı basına ve taraftara...

26 Temmuz 2014 Cumartesi 17:59
Galatasaray Budapeşte’de Hazırlanıyor
Galatasaray, 24 Temmuzdan bu yana Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de sürdürdüğü kamp çalışmalarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü.
Galatasaray, bugün Budapeşte Bozsik Stadı’nda yaptığı antrenmanı basına ve taraftara kapalı olarak yaptı.
Sarı-kırmızılı takımın bugün ki antrenmanında dün olduğu gibi uzun süre taktik idmanı yapılırken, sıcak hava nedeniyle futbolcuların oldukça zorlandığı görüldü. Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli’nin sık sık oyunu durdurup oyuncularına uyarılarda bulundu. Hücum ve savunma varyasyonlarında en iyisi yapılana kadar pozisyonları tekrarladı.
Prandelli ayrıca çabukluk ve güç idmanlarına da müdahil oldu ve oyuncularına hareketlerinin nasıl yapılacağını zaman zaman kendisi anlattı. İtalyan Hoca zaman zaman oyuncularını yüksek sesle uyarırken, istediklerinin yapılması üzerine ise memnuniyetini alkışlarla ifade ederek futbolcularına moral verdi.

YOULA VE KEİTA’DAN ZİYARET
Galatasaray’ın eski futbolcularından Abdul Kader Keita ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Souleyman Youla, birlikte Galatasaray’ın idmanına gelerek eski futbolcu arkadaşlarıyla şakalaşarak hasret giderdiler. Özellikle Abdul Kader Keita, eski takımını ve eski arkadaşlarını Budapeşte’de gördüğü için çok mutlu olduğunu, kendisinin Galatasaray’da oynadığı için tanındığını, Galatasaray’da geçirdiği günlerini unutamadığını, bazen kendi kendine Abdul Kader Keita tezahüratını yaptığını da söyledi.
Keita, Afrikalı Chedjou ve birlikte oynadığı Aydın ile Hakan Balta’yla şakalaşmayı da ihmal etmedi. Youla da Galatasaray’ın idmanına gelerek bu çalışmayı izledi. Galatasaray’ın taktik çalışması sırasında Burak Yılmaz’a seslenen eski Beşiktaşlı Youla, “Sen varya çok büyük golcü oldun ha” diye Burak Yılmaz’la şakalaştı. Burak Yılmaz ise idmanın bitmesiyle birlikte “Souleymane Youla” tezahüratı yaparak Youla’ya jest yaptı.
Öte yandan Souleyman Youla, Eskişehir’de birlikte oynadığı Veysel’e “Vay be sen Galatasaray ha Bravo Veysel” diye seslendi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<