banner359

Galatasaray’da büyük kriz !

Galatasaray’da, yeni yabancı kuralı ile ilgili Tahkim Kurulu’na yapılan itirazın yönetimden habersiz gerçekleşmesi, camiada krize neden oldu.Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonda başlayacak olan yabancı sınırlaması hakkında...

25 Şubat 2015 Çarşamba 10:43
Galatasaray’da büyük kriz !
Galatasaray’da, yeni yabancı kuralı ile ilgili Tahkim Kurulu’na yapılan itirazın yönetimden habersiz gerçekleşmesi, camiada krize neden oldu.
Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonda başlayacak olan yabancı sınırlaması hakkında Tahkim Kurulu’na yaptığı itirazı dün akşam saatlerinde geri çekmişti. İtirazın başkan Duygun Yarsuvat’tan habersiz olarak yapıldığı, bu durumun Yarsuvat’ı bir hayli sinirlendirdiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılarda Sportif A.Ş. Başkanı Hamdi Yasaman, yabancı kuralında yer alan "kadroda en fazla 28 oyuncu bulunabilir" maddesine itiraz edip 1 yıl ertelenmesini istedi. İtiraz süresinin dolmasına kısa bir zaman kala yapılan başvuruda Yasaman, gerekçe olarak sarı-kırmızılıların futbolcu sayısını gösterdi. Galatasaray’da 40 lisanslı futbolcu bulunuyor. Yeni kurala göre, 28 oyuncu dışındaki futbolcular sezon içinde forma giyemiyor. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Yasaman yapılan itirazı yönetim kurulu üyeleriyle paylaştı. Başkan Duygun Yarsuvat’ın böyle bir itirazdan haberi olmadığı ve öğrenince sinirlendiği belirtildi. Ardından başkanın talimatı üzerine Tahkim Kurulu’na yapılan başvuru geri çekildi.

İSTİFA BEKLENİYOR
Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Galatasaray Sportif A.Ş.’de yönetim kurulu kararı olmadan Tahkim Kurulu’na yapılan başvuru geri çekilmiştir" şeklinde ifadelere yer verildi.
Yaşananların ardından Galatasaray’da Sportif A.Ş. Başkanı Hamdi Yasaman’ın görevinden istifa edebileceği ifade edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<