banner359

Galatasaray’daki krizle ilgili ilk açıklama

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray’daki kriz haberlerine, “Bunların hepsi düzelir. Biz bunun için varız. En iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Bunların hepsini aşacak bir yönetim kurulu var" dedi. Galatasaray...

25 Şubat 2015 Çarşamba 14:49
Galatasaray’daki krizle ilgili ilk açıklama
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray’daki kriz haberlerine, “Bunların hepsi düzelir. Biz bunun için varız. En iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Bunların hepsini aşacak bir yönetim kurulu var" dedi.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Skoda Auto Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Winfried Vahland ile bir araya geldi. Albayrak’ın şirket binasında fikir alışverişinde bulunan ikili, Galatasaray için sponsorluk görüşmeleri de yaptı. Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Abdurrahim Albayrak, Galatasaray’ın sponsorluk anlaşmaları ile ilgili, “Skoda’nın patronu bugün ziyaretimize geldi. Benim de Galatasaray’a sponsorlukla ilgili bir çabam oldu. Görüşmelerimiz sürüyor. Uzun vadeli bir sponsorluk istiyoruz. Sezon bitince sponsor bulmanın zor olduğunu hepimiz biliyoruz. İyi futbol oynadığımız şu zamanlarda sponsor bulmanın daha kolay olacağını düşünerek, sadece Skoda değil, başka kurumlarla da görüşüyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Türk futboluna destek olan tüm sponsorlara teşekkür ediyorum. Biz Galatasaraylıysak yeni gelecek yönetim, gidecek yönetim önemli değil. Biz gideriz yönetime yine Galatasaraylılar gelir. Bizden sonra gelecek olan arkadaşlar da gelecek için hizmet yapacaktır. Galatasaray’a hizmet etmek bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.

“TRABZONSPOR MAĞLUBİYETİNDEN İYİ DERS ÇIKARDIK”
Galatasaray’ın şampiyonluk yarışı hakkında da açıklamalarda bulunan Albayrak, “Biz son hafta lider olalım tam olalım, bizim hedefimiz oydu. Türk Telekom Arena’da Trabzonspor maçından sonra herhangi bir mağlubiyetimiz yok. Demek ki o mağlubiyetten iyi ders çıkardık. Daha çok maç var. Bu köprünün altından daha çok sular akar” diye konuştu.

“BUNLARIN HEPSİNİ AŞACAK BİR YÖNETİM KURULU VAR”
Albayrak, Galatasaray yönetiminde Tahkim Kurulu’na yapılan itirazla yaşanan krizle ilgili sorular üzerine ise, “Maalesef biz şampiyonluk keyfini çıkaramadık. Şampiyon olduk o hafta kapının önüne konduk. Bunların hepsi düzelir. Biz bunun için varız. En iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Bunların hepsini aşacak bir yönetim kurulu var. Buradan çıkıp önce Sportif A.Ş., sonra da yönetim kurulu toplantısına katılacağım. Dün yarıda bıraktığımız işlerimizi bugün tamamlamak üzere Türk Telekom Arena’da toplanacağız” şeklinde konuştu.

“GALATASARAY’A FAYDALI İŞLER YAPALIM GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL”
Başkan Duygun Yarsuvat’ın Hamdi Yasaman’a tepkisinin sorulması üzerine Albayrak, “Onların hiçbirinden haberim yok. İlk önce toplantıyı terk edenlerden biriydim. Galatasaray’daki görevimizi layıkıyla yapmanın cabası içindeyiz. Galatsaray’a faydalı işler yapalım, gerisi önemli değil” cevabını verdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<