Galatasaray’dan Taziye Mesajı

Galatasaray Kulübü, sabah antrenmanı öncesi Florya Metin Oktay Tesislerinin kapısına sıkışarak hayatını kaybeden Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı mesajı yayımladı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 16:32
Galatasaray’dan Taziye Mesajı
Galatasaray Kulübü, sabah antrenmanı öncesi Florya Metin Oktay Tesislerinin kapısına sıkışarak hayatını kaybeden Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı mesajı yayımladı.
Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Bugün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu’nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Erkan Koyuncu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor basın camiasına başsağlığı dileriz" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<